Read the passage then do exersices below.
Mr. Tuan works on his farm. He usually starts work at six in the morning. He has breakfast, then he feeds the buffalo, pigs and the chicken, and then collects the eggs. From about nine in the morning until four in the afternoon, Mr. Tuan works in the fields with his brother. They grow some rice, but their main crop is vegetables. From twelve to one o’clock, Mr. Tuan rests and eats lunch. At four in the afternoon, they come back home. Mr. Tuan feeds the animals again. Then he cleans the buffalo shed and the chicken coop. His work usually finishes at six.
a) True or False statements. (1.5 pts)
.........1. Mr. Tuan is a farmer.
.........2. He raises the buffalo, pigs, dogs and the chickens.
.........3. He grows rice and vegetables on his farm.
b) Answer the questions.(1.0 pt)
1. What does Mr. Tuan do after his breakfast?
2. Who does he work with in the fields?
pdf 5 trang Thủy Chinh 25/12/2023 640
Bạn đang xem tài liệu "Đề kiểm tra học kì I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2013-2014 - Phòng GD&ĐT Tứ Kỳ (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy hãy click vào nút Download ở trên.

• pdfde_kiem_tra_hoc_ki_i_mon_tieng_anh_lop_7_nam_hoc_2013_2014_p.pdf

Nội dung text: Đề kiểm tra học kì I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2013-2014 - Phòng GD&ĐT Tứ Kỳ (Có đáp án)

1. PHÒNG GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO HƯỚNG DẪN SỬ DỤNG BÀI NGHE HUYỆN TỨ KỲ ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I Năm học 2013-2014 A-DH01-HKI7-1314 MÔN : TIẾNG ANH – LỚP 7 A - LISTENING (2 pts) Giáo viên đọc cho học sinh nghe (2 lần) và cho học sinh làm bài vào đề kiểm tra, sau đó chép lại phần bài làm này vào giấy kiểm tra. Nếu nhà trường không đủ giáo viên Tiếng Anh thì phân công giáo viên đi lần lượt các phòng để đọc. Chú ý: - Trước khi đọc giáo viên dành từ 1 đến 2 phút cho học sinh chuẩn bị. - Trong khi đọc giáo viên cần đọc với tốc độ bình thường, không đọc quá nhanh hoặc quá chậm. Tapescript: Mai is 12 now. She will be 13 on Sunday, May 25th. She will have a party for her birthday. She will invite some of her friends to her birthday. She lives at 24 Ly Thuong Kiet Street, so the party will be at her home. Her birthday party will start at five o’clock in the evening and finish at nine.