6. Is her house _____________the park?

A. in front of                  B. next                                      C. near to

7. Nam: “Can you help me with this difficult exercise?”  - Thu: “_______________.”

A. Ok                           B. No, I can’t                            C. Yes, I can

8. Duy usually ___________ to school, but today he ___________ by bus.

A. walks – goes           B. is walking – goes                 C. walks - is going

9. The Bakers _____________ dinner at the moment.

A. is having                  B. are having                            C. eating

10.  John goes to a/an __________ school. His classmates are from many countries.

A. boarding                  B. overseas                              C. international

doc 3 trang Thủy Chinh 28/12/2023 540
Bạn đang xem tài liệu "Đề khảo sát chất lượng lần 1 môn Tiếng Anh Lớp 6 (Hệ 10 năm) - Năm học 2018-2019 - Phòng GD&ĐT Kim Thành (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy hãy click vào nút Download ở trên.

• docde_khao_sat_chat_luong_lan_1_mon_tieng_anh_lop_6_he_10_nam_n.doc